Messi saknar ett stort slag mot Barca före Champions League-konflikten
نوشته شده توسط : Alisa

Redan efter två minuter klev Nelson Semedo in från högerkanten, hittade till Lionel Messi som med en fin genomskärare friställde Coutinho som i sin tur placerade in 1–0 i krysset. Fans som bär Fotbollströjor Barn i spelet för deras favoritlagsbränsle.

Efter mål av Philippe Coutinho och Lionel Messi ledde Barcelona med 2–0 efter tolv minuter. Tre minuter senare var olyckan framme. Messi kolliderade med en motståndare och landade illa. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Lionel Messi tröja på vår hemsida. Messi missar bland annat onsdagens möte med Inter i Champions League men också El Clasico mot antagonisten Real Madrid på lördag.

Inter och Barca har vunnit sina två matcher i matchens match tre och Icardi tror att Serie A-sidan kan gå tå-till-tå med LaLiga-mästarna i frånvaro av Messi.